De Vliegtaxi

Iedereen die met het vliegtuig reist, of dit nu een zakelijke reis betreft of eentje naar een vakantiebestemming, die kent het wel; het ongemak van het transport per auto van en naar het vliegveld. Bepakt en bezakt opeengepakt in de auto, rondrijden om een parkeerplaats te vinden en torenhoge parkeerkosten, zelfs als u maar een paar dagen uw auto parkeert. Een ontspannen rit in een comfortabele ruime personenauto of minibus zou heel veel stress kunnen besparen. Een rit waarbij u niet zelf hoeft te rijden, u voor de deur van uw huis of kantoor wordt opgehaald en op het juiste tijdstip afgezet wordt direct voor de vertrekhal van het vliegveld. Met Vliegtaxi Twente kan dit voor u geregeld worden.

Naar welke vliegvelden rijdt de Vliegtaxi?

Vliegtaxi Twente vervoert u naar en van (inter)nationale luchthavens, als Amsterdam Schiphol Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport en Flughaven Munster Osnabrück. We doen dit met comfortabele vervoersmiddelen, met voldoende bagageruimte en voorzien van klimaatbeheersing. Met Vliegtaxi Twente beschikt u altijd over eigen vervoer; u hoeft de vliegtaxi nooit te delen met andere reizigers die niet bij uw gezelschap horen.

 

Speciale wensen?

Als u speciale wensen hebt, zoals de beschikking te hebben over uw eigen ochtendkrant, die u rustig en ontspannen op de achterbank kunt lezen of de mogelijkheid van een ontbijtje of lunch tijdens uw rit dan is dit altijd bespreekbaar. Vliegtaxi Twente streeft ernaar om u daar waar mogelijk tegemoet te komen. Ook als u bijvoorbeeld uw kinderen wilt laten vervoeren in hun eigen kinderzitje. We nemen het zitje mee terug naar Twente en als we u weer op komen halen, bevestigen we het zitje weer op de achterbank van onze taxi.

 

Weer ophalen?

Ook als u na uw reis weer opgehaald wilt worden, staat Vliegtaxi Twente voor u klaar. We pikken u op het afgesproken tijdstip zo dicht mogelijk bij de aankomsthal op, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. En hebt u vertraging? Wij houden de actuele aankomsttijden in de gaten, waardoor we u altijd op de juiste tijd voor u klaarstaan