Waarom een taxi pakken naar Schiphol?

Als u naar Amsterdam Schiphol Airport moet, omdat u vanaf daar naar uw zakelijke of uw vakantiebestemming vliegt, zit u niet te wachten op problemen die het transport ernaartoe kan opleveren. Hebt u er wel eens aan gedacht u met een taxi te laten vervoeren, zodat u uitgerust aan uw reis kunt beginnen? Met Vliegtaxi Twente kan dit heel comfortabel en heel voordelig. Vanuit Hengelo in Twente rijden we dagelijks naar Amsterdam Schiphol Airport. U wordt voor de deur van de vertrekhal afgezet en uw trip kan beginnen!

En weer terug naar Twente

Wilt u na uw reis opgehaald worden? Vliegtaxi Twente is aangesloten bij Schiphol Transfer Assistance, wat betekent dat we u direct voor de uitgang van de aankomsthal mogen ophalen. We staan dan ook altijd binnen 30 meter voor u klaar. Meestal is dit onder de loopbrug ter hoogte van aankomsthal nummer 3. Hebt u zakenrelaties of familie die opgehaald moet worden vanaf Schiphol dan wachten we hen op bij het Meeting Point. We kunnen eventueel een naambord laten zien, zodat zij altijd in de goede taxi stappen en in alle comfort in onze van klimaatbeheersing voorziene auto of minibus naar Twente kunnen reizen.

 

Uw reis begint al op Schiphol

Eenmaal op Schiphol ervaart u dat een relaxt transport ook een prettig vervolg kent. Neem bijvoorbeeld nog even de tijd om te shoppen, dit kan voor of na security, of eet en drink iets in een van de vele coffeebars of restaurants die Schiphol rijk is. Denk hierbij eens aan een lekker soepje bij de Verspillingsfabriek, voor security op Schiphol Plaza. Hier eet u soep van geredde groente. Groente die het schap van de supermarkt niet gehaald heeft omdat het uiterlijk niet perfect was. Te klein, krom of misschien wel te bont. De soepen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het motto van dit restaurant is verspillen is zonde, een prachtige manier om uw reis te beginnen niet waar? En bent u nog op zoek naar een cadeautje dan zit u op Schiphol natuurlijk ook helemaal goed. Van make-up tot parfum en van kleding tot een heerlijke fles drank, na security is er voor iedereen wat wils te vinden.