Algemene Voorwaarden


VERVOER VAN EN NAAR DE LUCHTHAVEN

Bij Vliegtaxi Twente worden geen ritten gecombineerd, tenzij dit met u overlegd is. Vliegtaxi Twente verzoekt u een kwartier van te voren klaar te staan omdat de chauffeur door te verwachten verkeersdrukte eerder kan voorrijden. Voor de terugreis houdt Vliegtaxi Twente zelf de juiste aankomsttijd bij.

 

ANNULERING

Kosteloos annuleren van de rit kan alleen tot 24 uur voor aanvang van de rit. Annuleert u korter dan 24 uur wordt er een gedeelte van de afgesproken ritprijs in rekening gebracht.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Vliegtaxi Twente is niet aansprakelijk door vertragingen opgelopen door weersomstandigheden, file's of pech onderweg waardoor u uw vlucht mist. U kunt er vanuit gaan dat Vliegtaxi Twente er alles aan doet om dit te voorkomen.

 

WACHTTIJD

Vliegtaxi Twente gaat ervan uit dat u direct na aankomst op de luchthaven zich zult melden bij de chauffeur of het Meeting Point. De norm hebben we gesteld op 1 uur na landing. Neemt u nadat u de bagage heeft gehaald kontakt met ons op. Wij weten dan hoe laat de chauffeur bij het Meeting Point moet zijn.

 

OVERIG

Op alle ritten zijn de Algemene Voorwaarden Taxivervoer van toepassing. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.

 

Vliegtaxi Twente


Vliegtaxi Twente is een initiatief van enkele Twentse Taxibedrijven met jarenlange ervaring in het personenvervoer. U bent verzekerd van professioneel , voordelig en stipt persoonlijk vervoer. Dag en nacht!

 

K.v.K. Enschede 08158180 

 

www.vliegtaxitwente.nl

info@vliegtaxitwente.nl

telefoon +31(0)74 2600 400

gsm +31(0)6 25 438 018